PREPORUKA ZA DANAS: Ksenija Bujišić - film, knjiga, muzičar, grad, restoran

Temperamentna Beograđanka sebe opisuje kao osobu koja ne prihvata poraz kao opciju,dok za nju prijatelji kažu da je crno-bela ličnost koja ne pravi kompromis u svojim odlukama.
- Kod mene nema sredine. Kada nešto presečem, svoj ponos i odluku ne bih pogazila - objašnjava Ksenija.

Iako je njen moto "strpljen – spasen", ipak tvrdi da je njen karater u suprotnosti sa ovom izrekom, a da joj je tvrdoglavost često došla glave.

- Sada se trudim da vreme radi za mene - odlučno dodaje.

U susret novoj sezoni, trenutno je posvećena radu na novim projektima, a za naš portal otkriva svoje favorite kada su u pitanju muzika, film, knjiga, restoran i destinacija.

Foto: Promo

Film "Nevidljivi svedok"

Kao i većini ljudi, uvek su mi prioritet holivudska ostvarenja, ali ovaj španski film me je zaista ostavio bez daha. Preporučujem ga svim pravim filmofilima koji vole neizvesnost do poslednjeg minuta.

www.imdb.com

Foto: Promo

Knjiga "Igra prestola"

Pošto sam kao i gotovo cela planeta ljubitelj serijala "Igra prestola", želela sam da detaljnije kroz knjigu upoznam taj svet i jedva čekam da počnem sa čitanjem drugog dela.

www.laguna.rs

Foto: CPG Arhiva

Muzičar

Dino Merlin je pevač zbog kojeg bih išla i na drugi kraj sveta. Ovog leta sam imala sreću da peva u Ulcinju, te sam sa svojim društvom prisustvovala koncertu. Slobodno mogu da kažem da je ta noć jedna od najlepših u mom životu. Omiljeni ljudi, more i omiljeni pevač - svakako da su dobitna kombinacija.

www.dinomerlin.com

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Grad - Rim

Pariz i Rim su moji omiljeni gradovi kojima se uvek rado vraćam, a s ozbirom na to da sam u dogovoru sa društvom da što pre odemo u Rim, ovog puta bih upravo taj grad izdvojila. Čitava Italija odiše posebnom energijom, a Rim kao prestonica ova prelepe države svakako da je grad gde vam je svaki sekund dana ispunjen na najbolji način.

www.turismoroma.it

Foto: Promo

Restoran: Sheher

Gotovo čitav život sedim u ovom restoranu i svi koji me poznaju, znaju da u ovom lokalu mogu da me nađu. Prija mi sve kada je ovaj restoran u pitanju. Pored ambijenta i bašte, koja je pun pogodak u ovo doba godine, moram da izdvojim i najljubaznije osoblje u gradu. I naravno, čokoladni sufle koji postaje moj porok, iako nisam neki ljubitelj slatkiša.

www.sheher.rs

Autor: Željana Ostojić
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još