ZORANA MIHAJLOVIĆ: Biću predsednik Srbije kad to budem želela! (VIDEO)

Foto: Sputnjik Srbija - YouTube/PrintScreen
1

Zamenica premijera otkrila je šta naručuje u kafani za jelo i na uvce, ko je najduhovitiji u Vladi, kakva je razlika između Brnabićeve i Vučića, ko joj je bliži, Putin ili Tramp, ali i kada namerava da se kandiduje za šeficu države…

Ministarka za saobraćaj, građevinarstvo i infrastrukturu Zorana Mihajlović u poslednje vreme voli da priređuje iznenađenja svojim nenajavljenim posetama gradilištima širom zemlje.

Na pitanje o “ženskim ritualima” i koliko joj vremena treba da se spremi ujutro Zorana kaže:

Ja kod kuće imam i kuče i mače, njih prvo nahranim, pa krenem da se spremam, pravim doručak za sina, pa krene šminka, otprilike treba mi sat vremena da se spremim. Ne mislim da je to nešto posebno, ja to volim, ne radim ja to zato što je to meni teško – kaže ona.

Zamenica premijera kaže da kada bi imala nalog na Tviteru ne bi mogla da se kontroliše u nekim trenucima, nema toliko vremena da se time bavi, a problem je i temperament, jer ne bi mogla da izdrži, a da ne odgovori.

Mihajlovićeva nije ni za Putina, a ni za Trampa, ona je uvek opredeljena za žene lidere kao što su Angela Merkel, Sonja Gandi. Kako kaže, te žene koje su lideri, koje su političarke, pokazale su da je sasvim moguće da naprave ozbiljne iskorake u svetskoj politici i da se ni po čemu ne razlikuju od muškaraca.

Na pitanje koje godine planira da bude premijer, a koje predsednik Srbije, Mihajlovićeva je kazala:

Kad budem htela!

Izvor: Sputniknews.com
Foto: Sputnjik Srbija – YouTube/PrintScreen

Slični članci

1 komentar

  1. ljubica says

    Zoko bices ti predsednik Srbije ali malo morgen sto bi rekao Milosevic.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.