"Spljeskane" grudi u haljini nisu dobra ideja - evo kako se pravilno nosi odeća bez veša

Glumica najpoznatija po glavnoj ulozi u seriji "Devica Džejn" po kojoj je i dobila nadimak najpoznatija devica na svetu, za svečanost je izabarala haljinu čiji se dekolte može opisati rečima izazovnost do krajnjih granica.

Iako smo navikli na ovakve kreacije u poslednje vreme, ova je ipak za santimetar bila ispred ostalih - pojavila se Đina i predstavila svoju varijantu seksepila.

Da je izazovno izgledala i da je mamila poglede, u to nema ni grama sumnje, ali da bi joj haljina drugačijeg izreza na grudima daleko bolje stajala, sa tim bi se složili svi modni kritičari.

Ono što je najviše "upadalo u oči" je što je glumica u ovoj haljini delovala stisnuto, spljeskano, pa su joj grudi zapravo nisu na pravi način došle do izražaja.

Trikovi za nošenje odeće bez grudnjaka

Nijedan top ili haljina koja se nosi bez grudnjaka neće izgledati lepo ako hodate pogrbljeno i spuštene glave. Držanje je veoma važno. Da bi lagani top dubljeg izreza ostao na mestu koristite lak za kosu - sprejem poprskajte kožu na mestima gde su ivice tkanine. Tako će materijal bolje prijanjati, a neće delovati slepljeno.

Izvor: Superzena.net

Pogledajte još