MUZIKA KOJA OSLIKAVA: Popularni reper svojim glasom dizajnirao limenku

Čuveni škotski viski i poznati muzičar Reeps One udružili su se povodom kreiranja ekskluzivne kampanje koja donosi potpuno novi doživljaj muzike, umetnosti i audio vizuelnih projekcija. Reeps One kreirao je pesmu „Surfaces“ – muzičku interpretaciju identiteta brenda Ballantine’s koja je u kombinaciji sa jakim zvučnicima, staklom, i tečnošću stvorila oblike koji su preneti na novu limenku.

 - Moj glavni umetnički princip jeste da postoji mnogo novih stvari koje treba uraditi, a Ballantine’s me je podržavao od samog početka. Svakodnevno oko sebe čujemo muziku, a ljudski glas je glavna alatka komunikacije čijih mogućnosti, ponekad, ni sami nismo svesni. Bilo mi je važno da pokažem kako glas može da bude izmešten i poveže ljude kroz izvođenje i nadam se da će ta telesnost, vibracije i energija motivisati ljude da misle o svom glasu na apstraktnom nivou kako bi doživeli svu njegovu moć. Ponosan sam dizijan limenke, nastao na ovaj jedinstven način! – izjavio je Reeps One.

Muzičar Reeps One je na ovom specijalnom događaju umetničke sadržaje emitovao pomoću posebno kreiranog projektora za audio vizuelizaciju. Zvučnik koji je prekriven tečnošću i osvetljen u raznim bojama stvarao je neverovatne efekte na zidovima prostorije kada vibracije emitovanog zvuka pomeraju obojenu tečnost. Reeps je predstavio i najveći projektor na svetu koji celu prostoriju boji neverovatnim muzičkim siluetama. Tokom žurke snimljeni su i završni kadrovi video spota za pesmu „Surfaces“ koja je lansirana širom sveta dan nakon događaja.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.