JOŠ JEDAN SKANDAL U HOLIVUDU: Silvester Stalone prisilio maloletnicu na grupni seks

Glumac, koji danas ima 71 godinu, i otac je tri ćerke, pre 31 godine snimao je filma Over the top, prenosi Daily mail. Devojčica je s porodičnim prijateljima bila na odmoru u hotelu u kojem su snimani neki kadrovi filma. Tinejdžerku je sa Staloneom upoznao je glumac Dejvid Mendenel, koji u filma igra njegovog sina. Nakon nekoliko dana, devojka je slavnog glumca srela u hodniku i zamolila ga za autogram. Stalone je nju i njene prijateljice poljubio u obraz. Idućeg dana, devojka se ponovno vratila na set ne bi li dobila još jedan autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telohranitelj koji ju je pitao bi li se protivila da Silvestrovom udvaranju. Odgovorila je da joj to ne bi smetalo, a telohranitelj joj je predao ključeve gluumčeve hotelske sobe. Kada je stigla, glumac ju je dočekao, odveo u sobu te su se, prema njenim rečima, skinuli i imali seks.

- Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži - ispričala je neimenovana devojka policiji.

Tinejdžerka je kazala da ju je Stalone naterao da njegovom telohranitelju pruža oralni seks, držeći joj glavu. Nakon toga, tada 27-godišnji telohranietlj je, kaže devojka, u nju penetrirao. Kada je sve bilo gotovo, glumac i njegov telohranitelj devojci su zapretili.

- Rekao mi je da su oboje oženjeni muškarci i da će me, kaže li nekom šta se dogodilo, prebiti - tvrdila je devojka. U policijskom izveštaju stoji da je devojka, pričajući o detaljima, celo vrijeme jecala i tresla se. Ona nije odmah prijavila zlostavljanje jer se osećala prestrašeno i poniženo. Policija je pronašla devojku nakon što je njena prijateljica slučaj prijavila osoblju hotela. Devojka nije htela da podigne tužbu protiv dvojice muškaraca.

- Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, no onda je došao telohranitelj i jako sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora - otkrila je devojka na policijskom razgovoru.

Incident se dogodio godinu dana pre no što je Staloneova polusestra Toni En htela da tuži glumca za silovanje. Tvrdila je da ju je Silvester seksualno zlostavljao godinama. Silvester je polusestri isplatio 2 miliona dolara i obavezao se da joj iplaćuje 16 hiljada dolara mesečno do kraja njenog života.

Stalone, koji je glumio Rokija i Ramba, još nije progovorio o optužbama devojke. Njegov telohranitelj, upucan je u okršaju s policijom 2013. godine.

Glumac je tada bio u braku s glumicom i manekenkom Bridžit Nilsen, od koje se razveo 1987. godine. Njihov brak trajao je 19 meseci. Stalone je trenutno oženjen manekenkom Dženifer Flevin, s kojom ima tri ćerke.

Izvor: Blic
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još