FANOVI U ŠOKU: Dragan Bjelogrlić neće preživeti sledeću epizodu "Senki nad Balkanom"?

Osnovno pitanje je hoće li glavni junak inspektor Tane, koga igra producent, reditelj i glavni glumac Dragan Bjelogrlić, preživeti.

Mnogi su ubeđeni da neće, a i sadržaj koji je procurio dodatno podgreva sumnje fanova. Na kraju prošle epizode njega prebijenog bacaju u jezero.

Krojač daje Alimpiju, alijas Kaluđeru, negative Petra Živkovića i kaže mu da je ubio policajca koji mu ih je doneo. Kaluđer mu savetuje da se skloni iz Jatagan male na neko vreme - tvrde fanovi.

Nismo ni na pola prve sezone "Senki nad Balkanom", a već se po uzoru na serijal "Igra prestola" pojavio sadržaj nove epizode serije koja će se emitovati do Nove godine.

Počinje romansa jednog glavnog junaka s misterioznom ženom. Inspektor Stanko Pletikosa ispituje Avrama, koji deluje kao mentalno poremećen, i saznaje da mu je nestao kolega, koji je možda i ubijen - pišu fanovi.

Oni se nakon objavljivanja trejlera, u kom nema Taneta, bave i princom Đorđem Karađorđevićem.

- Nemojte zaboraviti da se često pominje kako je Petar I Karađorđević navodno bio mason. Samim tim, njegova deca su luftoni (deca masona koja to postaju po rođenju). Verujem da je Bjela i taj deo "istorije" iskoristio. A simbol koji Avram ima istetoviran na ruci simbol je društva Tula. Tipujem da je ubica doktorka Bojana, moguće je da je i ona u nekom tajnom društvu. Avram je samo saučesnik. Nevena i Violetu ubile su različite osobe - tvrde fanovi serije.

"Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića emitovaće se u Americi. Sa "Kobra filmom" kontaktirala je jedna velika distributerska kuća u želji da otkupi prava za emitovanje.

Jedna od najpopularnijih domaćih serija, pored zemalja bivše Jugoslavije, osim Hrvatske, imaće svoju premijeru i u Rusiji. U Hrvatskoj seriju publika može da prati samo preko jedne internet platforme. Inače, u toku su pregovori o prodaji serijala televizijama u Evropi preko jedne od najvećih kuća u Italiji, koja će potom "Senke" plasirati u Francusku i Englesku.

Izvor: Glossy
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još