POLUSESTRA "OPLELA" PO BUDUĆOJ PRINCEZI: Oralni seks u kolima pred kamerama i porodične drame nisu njene najgore mrlje iz prošlosti!

Ulaskom u kraljevsku porodicu Megan će početi da živi jedan sasvim drugačiji život, ali on neće izbrisati "mrlje" iz njene prošlosti. Seksi scene iz spomenute serije zapravo su njen najmanji problem.

U prvoj epizodi kultne serije "Beverly Hills" njen lik Vendi pruža oralni seks u automobilu. Legendarno "hvatanje" među ormarima jedna je od njenih popularnijih scena. S druge strane, njene porodične drame malo su veći problem.

Naime, porodica glumice tvrdi da Markl nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali i da je samo zanimaju slava i moć, pa je zato zavela princa.

- Ona je narcisoidna i sebična. Oduvek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu da verujem da je Hari već upoznao s ocem, princom Čarlsom - rekla je o Markl njena polusestra Samanta Grant (51).

Glumicu optužuje i da je napustila porodicu kad im je bilo najteže. Njihov otac Tomas Markl proglasio je lični bankrot, a Megan je odbila da mu pomogne.

- Njoj je jedini cilj da se na društvenoj lestvici popne do samog vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama i stariji brat. Od tada s njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sad želi da bude princeza. Sigurna sam da bi je Hari ostavio da zna kakva je zaista - kaže Samanta o sestri.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr

Pogledajte još