Hor "Hohlomuški" i DJ Cheeka & BaloO danas na "Novosadskom Winter Festu"

 

Posetiocima se pre nastupa hora obratila naša gošča fotografkinja Tijana Henn, koja je ispričala da najviše uživa fotografišući mališane koji su najlepši ukras njenih fotografija. Ona je rekla da bi njen najbolji kadar na Novosadskom Winter Festu bio fijaker, kuvano vino i neki kolačić.

Hor “Zvončići” su pevali svima poznate novogodišnje pesme kojima su se obradovali naši najmlađi posetioci igrajući i pevajući ispred naše raspevane jelke.

Nakon hora publika je imala priliku da posluša bend “Drugi format” koji je svojim pesmama zagrejao atmosferu. U njhovom nastupu uživali su pripadnici svih generacija.

DJ Dasto je svojim nastupom od 20h bio zadužen za sjajnu atmosferu koja je oduševila kako one mlađe tako i one starije posetioce.

Raspevanu jelku večeras od 18h ulepšaće svojim nastupom hor ruskog odeljenja O.Š. "Jovan Popović" - "Hohlomuški".

Od 20h subotnje veče zagrejaće DJ Cheeka & BaloO.

Vidimo se na Trgu slobode! Dobrodošli!

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa, a trenutno su na panoima izložene fotografije Tijane Henn.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još