Deda Mraz, hor "Vrapčići" i bendovi "5 minuta slave" i "Black peacock" danas na Trgu slobode

Hor "Iskrice" nastupio je juče na Trgu slobode i oduševio nas, slatko nasmejao i oraspoložio svojim repertoarom. Naša gošća bila je Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina "Lepota i zdravlje" koja je rekla da je nedavno čula od svoje prijateljice, inače nastavnice muzičkog, kako deca malo pevaju sa svojim roditeljima i zato poželela svim roditeljima da tokom praznika više pevaju i raduju se sa svojom decom.

Danas imamo veoma bogat program, a druženje započinjemo sa Deda Mrazom.

Svakog petka, subote i nedelje, od 16h do 18h, najmlađi će imati priliku da se besplatno fotografišu sa Deda Mrazom na Trgu slobode. Dragi roditelji, dovedite svoju decu, ukoliko želite ponesite im poklone i paketiće koje će im Deda Mraz uručiti, a naš fotograf će vas fotografisati. Sve fotografije moći ćete da pronađete na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest, u albumu sa nazivom datuma kada ste se fotografisali.

Od 18h na rapsevanoj jelki nastupiće hor "Vrapčići" iz Beograda. Program zatim nastavljamo na glavnoj bini. Od 19h nastupa bend "5 minuta slave", a od 20h bend "Black peacock".

Dođite da se družimo!

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još