SVE JE SPREMNO ZA "WINNER OF THE FUTURE": Viktor Savić, Full Burazeri, Serbian i CS igrači pokazali kakvi su gejmeri

Budućnost gejminga je stigla na velika vrata. Strast ka omiljenim igricama dobija potpuno novu dimenziju. Na predstojećem "Future Parku", koji se održava od 15. do 24. decembra u okviru Beogradske zime u hali 4 Beogradskog sajma, biće održan međunarodni gejming turnir. Naime "Winner of Future" ima nagradni fond od 4.000 dolara, a broji osam timova. Grupe ce biti sastavljene od četiri tima, sa sistemom igranja GSL. Svi mečevi će biti strimovani na Twitch platformi uz studijsku produkciju.

Svi pasionirani ljubitelji novih tehnologija, oni koji vole da uče kroz igru, pozitivni radoznalci koji uživaju u čarima savremenog doba, uvek za korak ispred svog vremena, svi oni koji žele da zakorače u budućnost – imaće ove zime priliku da se pridruže tehnološkoj revoluciji i iskuse virtuelnu realnost.

"Future Park" pružiće posetiocima jedinstvenu šansu da vide i nauče nove stvari, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse '3D experience' aktivacije, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe. Gosti "Future Parka" biće YouTube zvezde koje već imaju milione fanova, čiji su YouTube snimci pregledani preko 600 miliona puta, a koje javnost nestrpljivo očekuje da bolje upozna. Ovaj događaj pružiće mnogima šansu i da se povežu sa IT industrijom, njenim izazovima i velikim projektima koji tek dolaze u Srbiju.

Nagradni fond: 4.000$
Broj timova: 8
XPC (Poljska)
GameAgents (Mađarska)
SEAL (Poljska)
eXtatus (Slovačka)
Locastic (Hrvatska)
Dynamo Brest (Belorusija)
Squared (Srbija)
KlikTech (Slovenija)

Timovi:
Mortal Kombat (Bugarska)
GameAgents (Mađarska)
SEAL (Poljska)
eXtatus (Slovačka)
Locastic (Hrvatska)
RESISTANCE (Srbija)
Squared (Srbija)
KlikTech (Slovenija)

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.