Novosadski Winter Fest: Danas se družimo sa horom "La La studija"

Juče je bio poslednji dan Hanuke, jednog od najvećih jevrejskih praznika, a tim povodom nam se na Trgu slobode obratila Dženi Sadov, zamenica ambasadorke Izraela, koja je govorila o "prazniku svetosti", običajima Jevreja tokom Hanuke i značaju ovog praznika.

Nakon njenog govora, na raspevanoj jelki nastupio je hor "Hašira" i u duhu Hanuke uveselio nas sa nekoliko pesama.

Kada su svoj nastup završili malo stariji, na raspevanoj jelki su nastupili drugari iz O.Š. "Dušan Jerković" iz Rume i Muzičke škole "Notica". Naša gošća je bila novinarka Radio televizije Vojvodine, Eržika Pap Reljin.

Večeras nastavljamo sa programom u 18h na raspevanoj jelki, a prvog kalendarskog dana zime, sa nama će se družiti hor "La La studija" iz Novog Sada.

Vidimo se sutra na Trgu slobode!

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još