Dan kućnih ljubimaca i izbor za najlepši stajling 23. decembra na "Novosadskom Winter Festu"

Osim druženja, ove godine organizujemo i modnu reviju najlepših stajlinga. Maskirajte vaše kućne ljubimce, ušuškajte ih, stavite im kapice i sve ono što obično i nose kada su ovako hladni dani, a naš žiri će odabrati najlepši stajling.

One sa najviša glasova ćemo nagraditi poklonima brenda Mars, jednog od vodećih svetskih dobavljača hrane za kućne ljubimce, na srpskom tržištu nudi proizvode pod robnim markama WHISKAS®, SHEBA®, KITEKAT® i PEDIGREE® koji je ujedno i najveći brend za kućne ljubimce na svetu i najveći brand kompanije Mars, kao i poklonima iz salona za ulepšavanje i negu kućnih ljubimaca „Yoyo Puppy“.

Druženje zakazujemo za subotu, 23. decembar u 17h na Trgu slobode, prijavljivanje za učešće u nagradnoj modnoj reviji počinje u 16:30, pa vas pozivamo da dođete ranije.

Osim druženja i nagrađivanja, ovu priliku ćemo iskoristiti i da pomognemo napuštenim kućnim ljubimcima. Donesite hranu za ljubimce i ostavite ih na štandu SPANS-a.

Vidimo se!

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još