Humanitarna akcija za beskućnike, hor "Iskrice" i bend "Two Fingers" danas na Trgu slobode

Sinoć smo imali priliku da slušamo hor "Vivak" iz Sremske Mitrovice na raspevanoj jelki. Nakon toga, program je nastavljen na glavnoj bini gde je nastupio sastav "Kredarice".

Pozivamo vas danas, od 14h do 18h, da donacijom stare, ali očuvane, odeće i obuće, sredstvima za higijenu (četkice i pasta za zube, sapun, šampon, asepsol ili slično, vlažne maramice), konzerviranom ili vakuumiranom hranom sa deklaracijom, bezalkoholnim pićima u originalnom pakovanju, vrećama za spavanje, novim donjim vešom ili čarapama, pomognete održavanje tradicionalne "Novogodišnje trpeze za beskućnike Novoga Sada", koju organizuju "Udruženje građana Novi Sad" i Novosadski Winter Fest.

Na raspevanoj jelki od 18h danas će nastupiti hor "Iskrice", a od 19h bend Two Fingers.

Pozivamo vas i da do 30. decembra donirate slatkiše i slaniše koje ćemo tokom januara 2018. godine, u vidu novogodišnjih paketića, odneti i podeliti deci na Kosovu i Metohiji. Kutija za doniranje nalazi se svakog dana na Trgu slobode!

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još