Solniški, La La studio i DJ Sabore zatvaraju "Novosadski Winter Fest"

Juče je na Trgu slobode održana akcija "Novogodišnja trpeza za beskućnike Novog Sada" kojoj se odazvao veliki broj Novosađana i donirao hranu, odeću i sredstva za ličnu higijenu Svratištu za beskućnike. Pozivamo ugostitelje da se i narednih dana odazovu akciji i donesu hranu tokom praznika u Svratište.

Naš gost je na raspevanoj jelki tom prilikom bio Stefan Bakić, mladić koji živi na ulici, ima 23 godine i korisnik je Svratišta. Sa nama je podelio koliko su ovakve akcije značajne i zahvalio se svim Novosađanima koji su došli da pomognu.

Gost festivala bio je i Branislav Knežević, direktor Turističke organizacije Novog Sada, koji je istakao značaj manifestacija kao što je "Novosadski Winter Fest" za privlačenje turista u naš grad.

Na raspevanoj jelki ponovo su nastupale preslatke "Iskrice", a na glavnoj bini bend "Two Fingers".

Večeras zatvaramo drugi "Novosadski Winter Fest". Na raspevanoj jelki od 18h nastupiće hor "Solniški" i damski hor "La La studija". Veče će zatvoriti DJ Sabore.

Dođite da se družimo i poslednjeg dana "Novosadskog Winter Festa".

Pozivamo vas da i danas donirate slatkiše i slaniše koje ćemo tokom januara 2018. godine, u vidu novogodišnjih paketića, odneti i podeliti deci na Kosovu i Metohiji. Kutija za doniranje nalazi se svakog dana na Trgu slobode!

Zimska čarolija je i ove godine ponovo bila na Trgu slobode od 23. novembra. Svake večeri na Trgu slobode nastupali su dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogli su da se provozaju fijakerom koji ponovo vozio novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još