NEUSTRAŠIVI: Porodica Lepe Brene se odlučila da proba nešto veoma opasno na Maldivima!

Foto: HELLO! Arhiva

Lepa Brena je nedavno bila na Tajlandu i Maldivima sa porodicom gde su plivali sa ajkulama.

Porodica Živojinović sa snajkom Aleksandrom Prijović vratila se sa odmora koji je trajao 15 dana, a Stefan je otkrio kako su se proveli.

– Kada smo stigli na Maldive, dogodilo se nešto zanimljivo. Svi gosti bili su na jednom velikom brodu, a nas su odvojili sa strane. Došao je glavni menadžer i častio nas sa tri šampanjca, za svaki par po jedan. Viktor i ja smo bili jedan od parova (smeh). Prilazi menadžer meni i pita me da li se bavim pevanjem, ja mu potvrdim i on doda: `Slušao sam tvoje pesme, baš mi se sviđaju`. Ja gledam u Brenu i Aleksandru, on njima ništa ne govori, pa sam ih posle zezao: “E, moje pevačice, šta vi radite? Toliko godina se bavite pevanjem, a mene znaju na Maldivima” – otkriva Stefan i dodaje da je menadžerima u opisu posla da se informišu o gostima, a kako je rezervacija bila na njegovo ime, menadžer se upoznao samo sa njegovim radom. Ipak, to je bila idealna prilika da Stefan bocne Priju i Brenu.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


Stefan objašnjava da im je na Maldivima bilo prelepo.

– Kada smo bili na Maldivima, bili smo smešteni u vilama na vodi, to je bilo pravo uživanje. Bio je i neki bar gde plivaju male ajkule, to nam se baš dopalo, a tamo smo pili pivo i ronili. A igrali smo i tenis nasred ostrva. Viktor i ja protiv Filipa i Aleksandre, Filip ju je učio da igra, dobro se snašla. Za prvi put smo se iznenadili njenim umećem. Boba nije igrao, on je bio sudija – rekao je Brenin sin.


Izvor: Story.rs/Blic

Hello!/Arhiva, Instagram/lepabrenaa/viktorzivojinovic

Pogledajte još