TE NOĆI SAM PRVI I POSLEDNJI PUT BILA NA NASIPU: Milica Marjanović, snaja ubijene Jelene Krsmanović saslušana u Tužilaštvu!

Malo pre podneva u pratnji trojice advokata Zorana Marjanovića u Više tužilaštvo stigla je Milica Marjanović. Dugu plavu kosu prefarbala je u crvenu, a na licu je nosila tamne sunčane naočare.

Ona je ne osvrćući se ušla je u tužilaštvo gde se zadržala nešto manje od sat vremena.

Kako saznajemo, Milica je pred tužiocem pričala o međuljudskim odnosima u kući Marjanovića, ali i o 2. aprilu 2016. godine kada je pevačica, navodno, misteriozno nestala.

- Milica je rekla sve što zna o Jeleni Krsmanović i njenom ubistvu, ali i kako su se Marjanovići ponašali kada je Jelena nestala. Šta su radili i kako je izgledala noć potrage za Jelenom - priča izvor upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava sagovornik, Milica je ispričala da su odnosi Marjanovića i pokojne pevačice bili korektni.

- Kako je ispričala čitava porodica Marjanović tražila je pevačicu duž celog nasipa u noći kada je nestala. To je prema njenim rečima bio prvi i poslednji put da je ona bila na nasipu u Crvenki. Kada je Zoran javio svojima da mu je nestala supruga, Milica nije znala, jer ona je kod njih kući stigla tek uveče - priča izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još