U KORAK SA SAVREMENIM TRENDOVIMA: MUP Srbije od danas i na Fejsbuku

Kako navode u MUP, mimo redovnih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova građani koji imaju nalog na Fejsbuku mreži, a koji budu pratili njihovu zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege.

- Takođe, imaćemo dosta priča i slika sa terena kojima želimo da upoznamo građane kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika, a kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati našeg rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva. Na ovoj stranici postavljaćemo i servisne informacije koje su važne za građane Srbije - navode u MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim „Facebook“ stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži „Instagram“, kao „Youtube“ kanal, a svemu možete pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pixabay/Ilustracija

Pogledajte još