Prema izboru magazina Diplomacy&Commerce - Hemofarm fondacija proglašena najboljom u 2017.

U okviru obeležavanja drugog rođendana, Diplomacy&Commerce uručio je 22. marta nagrade pojedincima, kompanijama i organizacijama koje su se istakle u humanitarnom i društveno odgovornom radu, spajanju biznisa i kulture, doprinosu unapređenja uslova poslovanja, bilateralne saradnje, civilnog društva i privrednog ambijenta u Srbiji.

Prilikom uručenja nagrade, direktorka Hemofarm fondacije Suzana Đorđević zahvalila se poslovnoj i diplomatskoj zajednici, jer je prepoznala dosadašnji trud i zalaganje ove fondacije:

- Hemofarm fondacija postoji skoro 25 godina i sve ovo vreme za svoj najvažniji zadatak imali smo brigu o zdravlju građana i unapređenje kvaliteta usluga u zdravstvenom sektoru. U ime fondacije mogu da obećam da ćemo i kroz buduće projekte i kampanje nastaviti da brinemo o zdravlju naših ljudi i kvalitetu usluga u zdravstvenim centrima u Srbiji.

Tokom prethodnih godina Hemofarm fondacija za svoj rad bila je nagrađena brojnim priznanjima. Nedavno je i dokumentarni film “Najvažniji poziv u životu“ autorke Danice Vučenić i reditelja Mateje Rackova, snimljen tokom istoimene kampanje Hemofarm fondacije, osvojio nagradu kalifornijskog festivala “Impact DOCS Awards”. Ovaj film iz 2016. godine doneo je lične priče pacijenata koji čekaju transplantaciju sa ciljem da se, osim izmene propisa koji regulišu ovu oblast, promeni svest javnosti u Srbiji i donorstvo prihvati kao dobrovoljni čin i izraz solidarnosti svakog od nas.

Foto: Promo

Pogledajte još