GEJ AFERA UZDRMALA RIJALITI: Miljana Kulić otkrila detalje o zadrugaru kog je otac uhvatio s drugim muškarcem! (VIDEO)

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ništa Teodora nije rekla! Ja sam sve rekao! Ja ne mešam Teodoru! Rekla si joj da znaš ko je i šta je! Rekla si: Znamo Teodora ko si i šta si!” Ja ti nisam Miljana rekao da si bolesnica! Alo, napala si Teodoru! Reč ti nije rekla! Kako te nije sramota – govorio je Anđelo Miljani.

Pričao si napolju u dvorištu da sam ja luda! Da li misliš da mene dotiče šta ti kažeš?! Psi laju, ja prolazim! Tako možeš sa majkom i ujom da pričaš. Malopre mi psuješ majku, govoriš mi: “Dođi k*rvo da te j*bem!”, sada te nije sramota?! Tebi smrdi iz usta! Ja okrećem glavu, jer ti smrdi iz usta! Ajde bis*ksualcu dosta si glumio, kaži šta si, ne zavlači devojku! Saznaće Teodora! Beograd je mali grad! Bis*ksualac reci sa kim te je otac zatekao! Čiji si mi broj tražio! – pričala je Miljana Anđelu, a onda se obratila Teodori.

Kada sam ja tebi rekla da si k*rva? Tako je ispalo! To je moje mišljenje i uvek ću ga izneti! – nastavila je trudnica.

Gordana Džehverović nastavila je da insistira od Zorice Marković da čuje šta su to ona i trudnica pričala o Teodori, što je Anđela još više iznerviralo, zbog čega je počeo da viče na majku svoje devojke.

Dosta je Anđelo. Ja neću sa tobom da razgovaram! Kada je budeš oženio, kada bude nosila tvoje prezime, tada ćeš da mi kažeš nešto! Kada bude bila Ranković onda ćeš da mi se mešaš! – vikala je Gordana na Anđela.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.