Ischariotzcky i Futurski se priključuju INmusic 2018

Glasanje za odabir finalista se održalo po nekoliko kriterija. INmusic je bendove koji su zadovoljili uslove takmičenja proslijedio na daljnji odabir partnerskim muzičkim portalima, a svaki od njih je na svojim službenim kanalima odabrao top 5 finalista po odabiru redakcije.

Finalisti s najvišim brojem glasova i najboljim rezultatom po svim selekcijama stručnog žirija objavljeni su na društvenim mrežama INmusic festivala uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Hrvatski bend koji je imao najveći broj glasova je Ischariotzcky, dok je Futurski slovenački bend s najvećim brojem glasova i upravo oni imaju priliku da nastupe na ovogodišnjem INmusic festivalu!

Ischariotzcky je indie pop bend iz Brela okupljen oko pevača Joška Klarića. Prošle su jeseni objavili i prvi singl "Perfect sky". Slovenački Futurski je četvoročlani bend iz Ljubljane osnovan 2015. godine, a od samog su početka krenuli kao synthpop senzacija koja osvaja sve klubove u Sloveniji. U septembru prošle godine objavili su prvi EP "Synthetic Happiness", a kritika ga je ocenila jednim od najboljih izdanja prošle godine.

Foto: Promo

Pogledajte još