MNOGIMA "BODEM OČI" I TO MI JE DRAGO: Katarina Grujić progovorila o vezi sa bosanskim fudbalerom!

- Bila sam šokirana kada sam pročitala vest da smo nas dvoje u vezi. Hiljadu puta sam rekla da neću govoriti o svom privatnom životu, ali pojedini uporno pokušavaju da prave priču tamo gde je nema. Ognjen i ja se poznajemo, drugovi smo, ali nismo u vezi - rekla je Katarina.

Inače, Katarina Grujić oduvek je sa ponosom isticala da je uspela ono u čemu mnoge devojke u Srbiji nisu - da od svog posla sama sebe izdržava.

Naime, kako je svojevremeno ispričala, otkako se pre pet godina pojavila u "Zvezdama Granda" i nakon takmičenja počela da nastupa, Katarina nikada nije tražila da joj roditelji ili partner finansiraju pesme i spotove. Međutim, u razgovoru za "Alo!" Katarina je otkrila da ipak postoje situacije u kojima kada ostane bez novca, zove mamu i tatu.

- Od 18. godine nisam tražila ni 100 dinara od roditelja. U stvari, nisam potpuno iskrena. Dešavaju se situacije da mi ostane samo novac na kartici i da nemam keš da platim taksi. Tada obavezno pozovem mamu i kažem joj: "Mama, treba mi 500 dinara", ali to su neke sitnice. Podrazumeva se da joj taj novac posle vratim - kazala je kroz smeh Katarina, koja je album prvenac "Jača doza mene" sama finansirala, kao i snimanje svakog spota.

- Nikada ne pričam o ciframa i novcu koji ulažem u karijeru, pogotovo jer znamo gde i kako živimo, ali od momenta kada sam počela da nastupam, trudila sam se da nikome ne budem na teretu. Kao i svi koji su na početku karijere, i ja sam tada radila za niske honorare i postojale su situacije kada mi nije bilo lako. Ali, verujem da to tako treba, jer mladim pevačima je neophodno da imaju što više tezgi kako bi razvijali svoj talenat i veštinu - kazala je Katarina.

Inače, Katarina je svojevremeno otkrila da joj mnoge koleginice zavide zbog činjenice da je uspela da izgradi karijeru bez pomoći sponzora.

- Meni žene zavide zbog svega. Uspešna sam, samostalna devojka koja sama zarađuje i izdržava sebe. Mnogima bodem oči i to mi je drago, jer se ja uopšte ne nerviram, to mi samo diže cenu. S druge strane, ima i žena koje me dosta hvale i podržavaju, a to znači da su i te žene ostvarene na svim poljima - kaže Katarina, koja se donedavno zabavljala sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem.

Podsetimo, Katarina je pre nekoliko nedelja raskinula vezu sa Kostom Obradovićem, vlasnikom agencije za rentiranje jahti i luksuznih automobila u Crnoj Gori, sa kojim se zabavljala manje od godinu dana.

Izvor: Kurir.rs/Alo!

Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Pogledajte još