fbpx

LAGUNA PREDSTAVLJA: "Druga ljubav mog života" - Viktorija Volters

Foto: Promo

U kornvolskom gradu Taltingu svako je po nečemu poznat. Donedavno Rouz je bila poznata po: pozitivnosti kojom je plenila, jedinstvenom talentu za slikanje i posvećenosti Lukasu, svojoj ljubavi iz školskih dana. Ali pre dve godine, u jednom trenu, sve se nezamislivo promenilo. Sada je Rouz poznata kao mlada žena koja je postala udovica u svojoj dvadeset četvrtoj godini.

Iako Rouz zna da život ide dalje, nepodnošljiva joj je pomisao na to da će sama koračati u budućnost. Sve dok Robert ne stigne u Talting da tu provede leto... Može li Rouz dopustiti sebi da ponovo voli?

Priča puna nade i optimizma podseća nas da se život nastavlja i posle najtežih trenutaka. Autorka je divno prenela atmosferu života u malom mestu, a realni i dopadljivi likovi podsetiće vas na drage ljude u životu i na to koliko su važni ljubav i podrška.

Viktorija Volters je uvek volela da smišlja priče. Prvu knjigu je napisala rukom, kada joj je bilo šesnaest, po uzoru na seriju knjiga Sweet Valley High. Viktorija je studirala sociologiju na Univerzitetu Vorvik i posle je radila u izdavaštvu i knjižari Voterstons. Živi u Sariju sa mačorom Harijem (koji je ime dobio po Hariju Poteru, a ne Hariju Stajlsu). Više o Viktoriji možete saznati – a takođe naći i slike mačora Harija – ako je pratite na Tviteru na @Vicky_Walters ili ako posetite njen blog na adresi: www.victoria-writes.com.

Knjigu „Druga ljubav mog života“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.