ZADRŽALI JE NA KLINICI: Aleksandra Subotić trpi jake bolove zbog ugradnje silikona!

Ipak, Aleksandra otkriva da se ne kaje i da je sigurna da će sve biti u redu.

Trpim užasne bolove i neprestano povraćam! Ipak, sebi govorim da će sve biti okej i sigurna sam u to. Iskreno, ne znam da li sam više srećna ili me više boli – kaže Aleksandra i otkriva razloge zbog kojih se u bolnici zadržala duže nego što je trebalo.

Lekari su odlučili da ostanem duže jer su se pojavila neželjena dejstva. Ipak, sve je to normalno i uskoro bi trebalo da napustim bolnicu. Silikone sam želela da ugradim još odavno i spremna sam da izdržim sve što oni nose sa sobom – kaže sa osmehom Subotićeva i ističe da joj je partner David Dragojević bio najveća podrška.

Imam najboljeg muža na svetu! Bio je sa mnom sve vreme i jedva čekam da izađem iz bolnice i uživam sa njim – zaključila je Aleksandra.

Budući da je više puta isticala da je David glavni krivac zbog čega njena ćerka kuburi sa viškom kilograma i donosi pogrešne životne odluke, pozvali smo i Ljubu Pantović kako bi dala komentar na Aleksandrinu odluku da uveća grudi.

Nemam vremena za takve budalaštine! Prošlog petka sam kupila pedeset odsto akcija i postala suvlasnik jedne firme u Švedskoj koja se bavi fitnesom. Vrlo sam zauzeta – rekla nam je kratko Pantovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.