PRIZNAO KAKAV DOGOVOR IMA SA LUNOM: Sloba otkrio šta će se desiti posle rijalitija (VIDEO)

Tokom prethodne večeri stanari Bele kuće su odgovarali na škakljiva pitanja novinara, a glavni akteri koji su svojim ponašanjem doprineli da budu u centru pažnje su Luna Đogani i Slobodan Radanović.

Jovana Vučić je postavila Radanoviću pitanje koje se tiče njegovog odnosa sa blogerkom nakon rijalitija.

- Mića i Miljana su rekli da ti i Luna niste raskinuli i da ćete biti zajedno nakon rijalitija, zbog toga što je ona jako smirena i staložena. Pa nam ti reci da li imate dogovor da budete zajedno nakon rijalitija - upitala je ona.

- Nemamo nikakav dogovor, ja sam 100 puta rekao da mi je žao što nisam pokazao kako bi bilo sve to napolju. Što se tiče njene smirenosti, ne znam. U korektnim smo odnosima, učestvujemo zajedno na "Zadrugoviziji 4", ne želim da ulazim u dublje teme - rekao je Sloba.

Nakon pevačevog izlaganja, Jovana je upitala i Lunu, kao glavnog aktera ove teme da prokomentariše šta misli o svom odnosu sa Slobom nakon svega što se izdešavalo u Beloj kući.

- Što se tiče moje smirenosti idem kući za 10 dana i jako sam srećna. Shvatila sam nažalost da ovo nije vredno, ali se ne kajem ni zbog čega. Niko me nije naterao, slušala sam svoje srce. Žao mi je što ovo nije uspelo zato što sam ja najveći negativac u ovom rijalitiju, verovatno i jesam zbog ovoga što sam uradila, ali to je zato što sam verovala u sve ono što je on pričao. Bila sam sigurna da ćemo biti zajedno, pa me je bilo briga što sam negativac, otimačica muževa, jer sam sedela pored njega i bila sam sigurna da je on moj, ali sam nažalost pogrešila - objasnila je Luna.

Ako je suditi po Luninom izrazu lica može se zaključiti da joj nije pravo što se nalazi u ovoj poziciji, tačnije, da nosi ulogu otimačice muževa, a da je bez njega ostala, ali se trudi da prebrodi ovu situaciju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zdruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.