Spektakularno otvaranje letnje sezone na Adi Ciganliji

Svi posetioci će moći da, u jedinstvenom prirodnom ambijentu Ade Ciganlije, potpuno besplatno uživaju u hitovima nekih od najvećih muzičkih imena domaće estradne scene. Oba dana, program počinje od 18 časova, dok se satnica koncerata odvija po sledećem rasporedu: u petak 22. juna, od 21.30 h počinje nastup Amadeus benda, dok će u hitovima Dženana Lončarevića posetioci uživati sa početkom od 23.30 časova. Nastup Ane Kokić rezervisan je za subotu od 21 h dok će Leksington bend sa početkom od 23 h zaokružiti najveću dvodnevnu žurku na otvorenom.

Pored besplatnog ulaska, u petak 22. juna i subotu 23. juna, za sve posetioce koncerata biće obezbeđen i besplatan parking na početku makiške obale, od 17 časova.

Radosna vest za one koji nestrpljivo očekuju kupanje u Savskom jezeru, jeste da će zvanična kupališna sezona započeti nedelju dana pre koncerata, odnosno 15. juna.

JP „Ada Ciganlija“ poziva sve Beograđane i goste Beograda da posete Adu, uživaju u besplatnom muzičkom programu i zajedno sa nama otvore još jednu letnju sezonu na Savskom jezeru!

Izvor i foto: Promo

Pogledajte još