KATARINA ŽIVKOVIĆ O NOVIM PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Volim da budem provokativna

- To je sasvim normalno. To danas svima šalju - kaže Katarina, i dodaje da njene fotografije nisu vulgarne:

- Volim da budem provokativna, da mi fotografija bude lepa, ali se trudim da ne budem vulgarna. Devojke koje objavljuju vulgarne fotografije ne volim. Moje slike su lepe.

Prema njenim rečima, treba joj dosta vremena da bi uradila neku fotografiju koju će kasnije da objavi na društvenoj mreži.

- Dok zauzmem pozu, treba mi pola sata kako bi se to lepo iscrtalo. Moraš da znaš da zauzmeš pozu - iskrena je Katarina.

Mnogi komentarišu da ima obline poput svetskih zvezda, pa joj laska kada je porede sa Bijonse.

Međutim, pevačica vodi računa šta jede, a za liniju je zadužen i trening.

- Ne pamtim da sam se najela. Ja sam stalno gladna. Mogu da jedem toliko da ću uvek biti gladna. Kada mi je najslađe, ja se zaustavim i s vremena na vreme skoknem do teretane. Fino sam raspoložena, fine mi se stvari dešavaju u poslednje vreme pa tako i zračim - kaže Katarina.

Poznato je da se Katarina ranije podvrgla estetskom zahvatu, a na pitanje da li bi ponovo stala pod nož, odgovara:

- Ono što sam želela da promenim na sebi ja sam promenila, zasad ne. Mladost je ta koja je lepa sama po sebi. Posle tog zahvata sam se zaustavila.

Iako mnogi misle da je pevačica na početku karijere bila sramežljiva, pa je sada počela da pokazuje svoju vatreniju stranu, ona pak smatra da do promene nije došlo.

- Kada sam to bila stidljiva? Naravno da ću tokom leta objaviti fotografiju u kupaćem kostimu - ističe ona, te govori o problemima koje ima zbog opsednutih obožavatelja.

- U životu ima mnogo manijaka, društvena mreža daje im krila da budu to što jesu, ali ne smeju da se otkriju, te komentarišu sve pod nadimkom, onda imaju slobodu da kažu šta misle, a nemaju hrabrosti da to kažu uživo.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/katarina_zivkovic_official

Pogledajte još