"ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU": Urnebesna francuska komedija u srpskim bioskopima

Foto: Promo

Zaljubljen u moju ženu je četvrto ostvarenje Oteja kao reditelja. Reč je o komediji o ljubavnim avanturama, spoznaji sopstvenog života i maštanju o životu iz snova.

- Ovo je ljubavna fantazija. Danas, kad neki smatraju da su ljubavne veze lažne i groteskne, mene zanima šta je to što čini stabilnost jednog para - kaže reditelj ne skrivajući zadovoljstvo što ponovo igra sa svojim velikim prijateljem Žerarom Depardjeom.

- On je veliki glumac, sposoban da igra bilo koju ulogu. Želeo sam opet da glumim sa njim, jer ga jednostavno obožavam - otkriva Otej.

U filmu igra i sjajna Sandrin Kimberlejn.

- Priča se vrti oko četiri ličnosti, ali je tema baza, sa njom može svako da se poistoveti: par koji se dugo voli i čiju svakodnevicu može poremetiti dolazak nove devojke njihovog prijatelja. Iz takve banalne situacije Danijel je napravio film koji se oslanja na poglede i razmišljanja glumaca. Vrlo je precizan, ali i dozvoljava slobodu glumcima u koje ima poverenja - kaže Sandrin.

Danijel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i vrlo mladom devojkom. Danijelovu ženu vređa razlika u godinama, dok Danijel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom.

Počinje da mašta, i sanja o romantičnom odmoru sa njom u Veneciji. Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja te provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još