ISKEŠIRAO 100.000 EVRA: Aca Lukas kupio unuci Minji stan!

Folker je odlučio da ćerki, zetu i njihovoj bebi rođenoj u maju pomogne na početku njihovog zajedničkog života, pa je u mirnom delu grada pazario nekretninu vrednu oko 100.000 evra. Lokaciju je, prema saznanjima Kurira, odabrala Miljana jer je ona odrasla na Karaburmi, a Lukas joj je bez reči ispunio želju.

- Aci su sreća i mir njegove dece najvažniji. On se trudi da, koliko god može, pomogne svojim naslednicima, mada mu oni nikad nisu tražili skupocene poklone ili neke druge luksuzne stvari. Veoma su skromni i lepo vaspitani, na šta je on posebno ponosan.

- Nakon razvoda od žena s kojima je bio u braku, Lukas je materijalno obezbedio decu. Redovno je plaćao alimentacije i uvek je bio tu da im pomogne u svemu što je trebalo. Čim je čuo da je njegova starija ćerka Miljana u drugom stanju, rešio je da njenoj porodici kupi stan - kaže izvor blizak pevaču, dodajući da cena nekretnine nije bila važna pri odabiru, već isključivo lokacija.

- Miljana je imala želju da ostane na Karaburmi i to je Aca podržao. Brzo su našli stan, novoizgrađen, ima 80 kvadrata i nalazi se u mirnom delu naselja, a blizu je centralnih ulica. Nisam siguran, ali mislim da je stan koštao oko 100.000 evra - rekao je izvor.

Lukas je potvrdio ova saznanja.

- Tačno je, kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje. Oni su divan mlad bračni par, a ja ću im kao otac pomoći uvek kada za to imam mogućnosti. Trudiću se da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem sa njima, ali kad god stignem, ja ih posetim. Presrećan sam zaista. Ne smeta mi kada me zovu "deda" jer je to prelep osećaj - kazao je Aca.

Bogat čovek - tri braka, četvoro dece

Aca Lukas iz braka sa prvom suprugom Svetlanom ima ćerku Miljanu i sina Lazara, a njih dvoje već dugo rade u "Grand produkciji". Miljana je po profesiji šminkerka, a Lazar je menadžer pevaču Milanu Mitroviću. Sa drugom ženom Natašom dobio je sina Andreja, koji je krenuo njegovim stopama i do sada je objavio jedan singl.

Iz poslednjeg braka sa Sonjom Vuksanović ima ćerku Viktoriju, koja ima šest godina i za koju ne krije da mu je mezimica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official

Pogledajte još