ZAKUCAĆE I ONA PREKO NEKOG SABONISA: Status Bokija Perića o Olgi Danilović oduševio javnost! (FOTO)

Olga Danilović oduševila je navijače u Srbiji kada je osvojila turnir u Moskvi, što je njena prva titula u profesinalnom tenisu.

O mladoj heroini pisao je glumac Bojan Boki Perić koji se oglasio na Instagramu i uz njihovu zajedničku fotku objavio i status koji je oduševio fanove.

- Pre 4 godine, na koktelu posle premijere jednog domaćeg filma - prišao mi je moj heroj iz detinjstva PSD i rekao mi 'Zdravo ja sam Saša Danilović, i moja ćerka hoće da se slika sa tobom.' Stidljivo kraj mene staje ta nasmejana devojčica, smeje se neprekidno i ne progovara. Samo kulturno reče - hvala. Inače, kod slikanja ti stidljivi su mi možda i najsimpatičniji, pogotovo kad vidim da ih trema popušta u roku od 5 sekundi. Videli smo se još desetak puta od tada. Totalno drugačija Olga. Otresita, duhovita i uvek nasmejana.. Kao da se znamo ceo život. Juče je ta devojčica koja je sada jedna mlada osoba, igrala svoje prvo WTA finale a ja sam bio sa druge strane ekrana. Na trenutak, podsetila me je na naš prvi susret. Uplašila se. Ali samo na trenutak. Onda je verovatno shvatila da je to dosta glupo, i da ona može bolje od toga. I pobedila je. Postala je prvi milenijalac, osvajač WTA titule. I mnogima će postati heroj detinjstva.. I zakucaće i ona preko nekog Sabonisa, vrlo brzo. Bravo malena, svaka ti čast! - napisao je Boki i nastavio:

Објава коју дели Bojan Peric (@bokiperic) дана

- PS. - Fotku sam maznuo sa njenog profila, moram da je zamolim da slikamo sledeći put kad se vidimo. Plašim se da ću sada ja imati tremu - napisao je i dodao:

- PPS. Usput, zbog nje su me kulturno zamolili da napustim teren gde je igrala na juniorskom Australian Openu, pošto sam balkanski i dosta grobarski negodovao na neku odluku. Rekoše mi tad ljudi iz organizacije - "Sir, this is a girls' singles match. Please keep calm" - kako bre da budem miran rođaci, vi ne shvatate da gledate šampiona. - zaključio je glumac.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bokiperic/Instagram

Pogledajte još