ODMOR U NAJLEPŠEM DRUŠTVU: Nakon stresa i bolesti, Aca Lukas odlazi na letovanje!

Pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas, za nekoliko dana putuje na godišnji odmor.

Društvo će mu praviti starija ćerka Miljana, njen suprug i unuka Minja, koja je rođena polovinom maja.

Kako je celo leto naporno radio, devojčicin deda je morao da otkaže dva nastupa jer se razboleo od previše stresa i obaveza koje je imao.

Sada je konačno došao na red i zasluženi odmor. U društvu ćerke i unuke Lukas će nekoliko dana provesti na moru, i to će biti idealna prilika da bude sa njima desetak dana.

- Na Acin predlog, svi zajedno će otići na more, verovatno u Crnu Goru ili Grčku, još nisu odlučili. On želi da provede nekoliko dana sa ćerkom i unukom, pa je došao na ideju da otputuje van Beograda, a Miljana i njen suprug su se složili s tim. Aca obožava unuku Minju, trudi se da joj posveti svaki slobodan trenutak, odlično mu je legla uloga dede - navodi izvor za Kurir.

Nedavno je Lukas pazario luksuznu nekretninu u naselju Karaburma, u koju će se useliti Miljana sa svojom porodicom, što je on i potvrdio.

- Tačno je, kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći kad god imam mogućnosti. Trudiću se da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja?! Podarili su mi unuku Minju, ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem sa njima, ali kad god stignem, ja ih posetim. Presrećan sam zaista. Ne smeta mi kad me zovu "deda" jer je to prelep osećaj - rekao je Aca.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još