STIŽE POJAČANJE: Šta sledi u novoj sezoni serije "Istine i laži"?

Snimanje nastavka serije "Istine i laži", koja je u rekordnom roku osvojila srca gledalaca širom Srbije i regiona, nedavno je počelo, a emitovanje se očekuje sredinom septembra. Na druženju sa glumcima, kojima je ponedeljak jedini slobodan dan, novinari su pokušali da saznaju šta će se dešavati u drugoj sezoni, u režiji Mihajla Vukobratovića, Milana Konjevića i Ivana Stefanovića. Za početak, pored starih, dobro poznatih likova, gledaćemo i nove, među kojima je i Aleksandar Srećković Kubura u ulozi policijskog inspektora Marka Gvozdenovića.

- Ulazim u radnju kroz slučaj u koji je umešan jedan od glavnih likova, što će se proširiti u poznanstva sa delovima glavne ekipe, gde ja ulazim u glavnu priču. Biće tu i nekih ljubavnih, intimnih delova - otkriva Kubura.

Lik psihoterapeuta Vanje, koji je tumačila Borka Tomović, zbog njene trudnoće "naslediće" glumica Sofija Juričan, koja ističe da je na njoj velika odgovornost, jer je serija postigla ozbiljan uspeh.

- Lepo sam se uklopila u tu divnu ekipu koja zajedno radi i diše, tako da sam punim jedrima uplovila u lik Vanje - oduševljena je glumica koja kaže da joj nije bilo teško da se uklopi u novu ulogu, jer je sa tom temom, kako kaže, rođena:

- Moja majka je psihoterapeut, a na psihoterapiju idem od svoje 22. godine, tako da je to deo mog života. Zato sam s vremenom naučila da sve analiziram i da o svemu duboko promišljam, najviše o sebi. Oni koji me znaju i koji se sa mnom druže, znaju da te "čašice" razgovora uvek vode u tom pravcu, jer sam vrlo analitična - kaže šarmantna glumica, otkrivajući nam da će Vanja u novoj sezoni biti usmerena na ostvarenje ciljeva na privatnom planu.

Foto: TV Prva/Promo

Njena koleginica Jana Milić Ilić, uprkos tome što snimanja traju po 12 sati dnevno, kako kaže, uspeva da uskladi privatni i profesionalni život. Njen lik, Marine Božić, koji je i jedan od najomiljenijih u seriji, doživeće pravu transformaciju u novim epizodama ovog rimejka argentinske telenovele "Graduados".

- Veoma sam srećna što je ona u drugoj sezoni odlučnija, jača, zrelija, i ta promena mi prija. Ali, taman kada se bude sredila, kreću takva dešavanja, da kada sam čitala scenario bila sam oduševljena - sve ono što sam mislila da se neće desiti, desiće se! Nikola će biti na velikom testu, a Arsa ne samo što preuzima firmu, nego se menja i postaje zreliji, ali ne smem mnogo da otkrivam - kaže brineta čiji "televizijski sin" Arsenije, glumac Vladimir Kovačević, u poslu nasleđuje dedu.

- Arsini problemi u ovoj sezoni biće potpuno drugačiji u odnosu na one "dečje" u prvoj. Siguran sam da će njegov ljubavni život biti dinamičan kao i u prvoj sezoni, ali bih voleo da mu odnos sa Tanjom bude malo oštriji, opasniji, da ne ostane samo na rečima kao do sada - iskren je Kovačević.

Izvor: Novosti
Foto: TV Prva/Promo

Pogledajte još