ĆERKA STIŽE U NOVEMBRU! Ivana Selakov: Ime za naslednicu neće biti ni moderno ni arhaično

Pevačica Ivana Selakov ovo leto je provela radno, uprkos tome što će za nekoliko meseci prvi put postati majka. Ni trudnoća, koju je godinama priželjkivala, nije je omela u nameri da sa druži sa publikom na svirkama, a poslednji nastup u ovoj godini, pre nego što se povuče sa scene, održala je pre nekoliko dana u Leskovcu. Ivana naglašava da su ona i njen verenik Predrag Mirković veoma srećni što uskoro u njihov dom stiže prinova.

- Već sam u šestom mesecu trudnoće, ali s obzirom na to da sve protiče kako treba i da se dobro osećam, rešila sam da odradim zakazane svirke do kraja avgusta. Posle toga je pravo vreme da napravim pauzu, jer mi je u novembru termin za porođaj. Još ne znam da li ću se poroditi prirodnim putem ili na carski rez. Inače, između mog rođendana i porođaja biće desetak dana razlike - kaže Ivana Selakov.

Na pitanje ko se najviše odbradovao što će dobiti ćerku, Ivana kaže:

- Oboje smo se obradovali i jedva čekamo da se beba rodi. Podjednako bih bila srećna i da je dečak, ali priželjkivala sam devojčicu i verovala da će mi se želja ispuniti. Uživaću u tome da joj oblačim haljine i stavljam šnale u kosu. Vrlo rano smo saznali pol, jer sam još u 11. nedelji trudnoće radila test zbog mojih godina. Tek nas očekuju pipreme za bebin dolazak, ali nisam odolela pa sam neke stvari već kupila. Peđa i ja smo zajedno deset godina, ali otkad smo saznali da ćemo postati roditelji samo o tome pričamo.

Ivana Selakov godinama je otvoreno govorila o borbi za potomstvo. Nije želela da ide u inostranstvo na vantelesnu oplodnju, već se uzdala u domaće lekare, vrhunske stručnjake u toj oblasti.

- U jednom trenutku sam shvatila da je prošlo mnogo vremena i rešila sam da pokušam sa vantelesnom oplodnjom. Ali moja borba nije dugo trajala. Mnogi parovi pokušavaju više puta, a ja sam zatrudnela posle prve vantelesne oplodnje. Nisam želela da idem u inostranstvstvo, ovde sam naišla na odličnu doktorku. Naša zemlja ima vrhunske stručnjanje iz te oblasti i verovala sam u njih - ističe Ivana.

Mada se Ivana i Peđa još nisu venčali, pevačica kaže da im to nije prioritet i da će brak sklopiti tek kada se rodi beba.

- Ostalo je malo vremena do porođaja da bismo mogli da organizujemo venčanje. Nismo previše razmišljali o tome jer nam to nije najvažnije. Vidim da je popularno da se parovi u isto vreme venčaju i krste decu. Ne znam da li ćemo i mi to obaviti u istom danu - kaže pop zvezda.

Pevačica i njen partner još nisu odabrali ime za dete, ali je nekoliko u opticaju.

- Razgovarali smo o tome, ali ima još vremena. Gledali smo pravoslavni kalendar i u opticaju je nekoliko imena. Nismo želeli da zvuči ni previše arhaično, ali ni suviše moderno - zaključuje pevačica.

Izvor: Novosti
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još