ZA SVE UKUSE: Ženstveno jesenje odelo

Verovatno najzahvalniji komadi odeće su haljine i odela. Uz nekoliko zanimljivih i kvalitetnih primeraka nedostaju vam samo modni dodaci, pa da budete kompletno odeveni. I u svakoj prilici elegantni. Vest koja će usrećiti dame od stila jeste da su odela s proleća došla da bi se zadržala. Ova, jesenja, pogodna su za sve one dane kada vam nisu neophodne jakne, mantili ili kaputi.

A izbor je zaista prilagođen svim ukusima i ženskoj građi. Sakoi su uglavnom strukirani što ih čini veoma ženstvenim, imaju jedno ili najviše dva dugmeta (mada ima i onih bez dugmića, koji se kopčaju pojasevima od tkanine ili tračicama), a njihova dužina završava se na polovini bokova. Ispod njih ne morate ništa da nosite ili, pak, ukoliko ste konzervativniji, opredelite se za košulju koja se oko vrata završava mašnom (što je ove jeseni veoma moderno) ili čipkastu bluzu. Pantalone su klasičnog kroja, imaju nešto viši struk, a nogavice su uske ili se blago šire od kolena nadole.

Na ovom odevnom predmetu zastupljeni su svi ovogodišnji trendovi kada je reč o bojama i dezenima. Od jednobojnih, preovlađuju crvena, zelena, crna i zlatna, a od dezeniranih cvetna dvobojna ili u više boja.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još