UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Apelacioni sud poništio optužnicu protiv njenog muža Zorana

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića kojom se tereti za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

To znači da nije ukinuta optužnica tužilaštva protiv Marjanovića već rešenje suda kojim je ona potvrđena.

Usvajanjem žalbi branilaca Zorana Marjnaovića, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice od 3. avgusta i predmet uputio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, precizirala je portparol suda Mirjana Piljić.

- Po oceni Apleacionog suda prvostepeno rešenje je doneto uz bitne povrede odredbi krivičnog postupka, jer su razlozi o činjenicama koje su predmet dokazivanja potpuno nejasne i u znatnoj meri protirečne zbog čega se činjenični I pravni zaključci prvostepenog suda za sada ne mogu ispitati, pa se ukidanje pokazalo kao nužno - navela je Piljić.

Marjanović je optužen za svirepo ubistvo suruge Jelene 2. aprila 2016. godine i tereti se za krivično delo teško ubistvo.

Njemu je Apelacioni sud u Beogradu u junu ukinuo pritvor u kojem je bio devet meseci, pošto je uhapšen tek u septembru prošle godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

Pogledajte još