JEZIVI DETALJI ODRASTANJA KIJE KOCKAR: Gledala sam kako tata krvnički tuče mamu!

Kristina Kija Kockar odlučila je da ceo svoj život stavi na papir, pa je napisala knjigu "Moj potpis". Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", postala je poznata nakon što ju je suprug Sloba Radanović prevario s blogerkom Lunom Đogani u Pinkovom projektu, ogolila je svoj život.

Pored velike ljubavi, ali i razočaranja koje je doživela od Radanovića, Kockareva je otkrila i nepoznate detalje iz privatnog života, poput onog kada je otac Miloš Kockar pred njom pretukao njenu majku Nadicu Zeljković.

- Bila sam mala i pamtim da se tog dana moje srce steglo kao nikad pre. Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama razgovarali su sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Ta rasprava završila se tako što je moj otac udario moju majku. I ne samo to... Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Sve to dešavalo se pred mojim očima i mog oca nije bilo briga što je to tako. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji deo njegovih leđa. Pokušala sam da odbranim mamu tako što sam udarala u njega, ali bila sam mala i imala sam utisak da mlataram rukama u prazno. Nisam mogla ništa da učinim, a osećala sam se užasno. To nije trajalo dugo, ali meni se činilo da traje večno. Toliko ju je udarao da joj je polomio naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predelu maminih očiju - napisala je Kija.

Izvor: Kurir
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.