Specijalna ponuda NLB BANKE povodom Nedelje štednje

Foto: Promo

NLB Banka je, u susret Nedelji štednje, pripremila posebne pogodnosti za svoje štediše, koje će važiti do kraja 2018. godine.

Klijentima je banka pripremila specijalnu ponudu za dinarsku štednju. Na dinarske uloge, oročene na period od 6 do 24 meseca, banka obračunava fiksnu nominalnu kamatu koja se kreće od 3,5% do 4,25 odsto godišnje (EKS od 3,53 do 4,16%). Klijenti koji radije štede u evropskoj valuti, mogu svoja sredstva da oroče na 12, 14 ili 25 meseci, sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 1,00 do 1,60 odsto godišnje (EKS od 0,85 do 1,35%). Slobodna štednja je pravi izbor za sve klijente kojima je fleksibilnost oročenja na prvom mestu. Ovaj vid štednje ostavlja klijentima mogućnost da im banka, ukoliko, razoroče novac pre isteka ugovorenog roka, obračuna kamatu po ugovorenim pragovima razoročenja. Nominalna kamatna stopa kod ovog tipa štednja iznosi i do 1,10% (EKS 0,93%), fiksno godišnje. Na taj način, klijenti danas ugovaraju kamate koje će koristiti sutra.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd kaže:

Štednja nam omogućava da na svoja sredstva dobijemo određeni iznos na ime kamate, ali pre svega predstavlja način da obezbedimo finansijsku stabilnost za sebe i svoju porodicu. Štednja predstavlja investiciju u budućnost i pomaže nam da se pripremimo za mnoge lepe stvari, poput putovanja, školovanja dece, kupovine automobila, ali život donosi različite nepredviđene situacije, pa nam ušteđevina garantuje izvesnu sigurnost, pre svega u situacijama koje uključuju nepredviđene izdatke. Štednja je pre svega navika i nije važno koliko sredstava možemo da izdvojimo od svojih primanja, važno je da to radimo kontinuirano i sa jasnim ciljem.

Izvor: Promo
Foto: Promo

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.