PREDSTAVLJEN BUDUĆIM KORISNICIMA: Huawei Mate 20 Pro stigao u Srbiju

Kompanija Huawei je sinoć u Beogradu predstavila Mate 20 Pro telefon, da bi danas krenula i prodaja top modela mobilnog telefona ovog proizvođača.

Telefon Mate 20 Pro pokreće brzi čip Kirin 980 koji nudi odlične performanse, ali i AI asistenciju u raznim operacijama telefona, a veliku bateriju od 4200 mAh je moguće veoma brzo dopuniti pomoću 40W SuperCharge i 15W bežičnog punjača.

Naravno, kao i uvek, kamere su udarni adut Huawei telefona, pa tako novi Matrix Camera System sa tri kamere uz Leica sočivo ultra širokog ugla donosi fantastične fotografije. AMOLED Fullview ekran je zakrivljen na bokovima, i donosi fenomenalan kvalitet prikaza.

Direktor Huawei Device za region Balkana, gospodin George Zhang, je izjavio:

- HUAWEI Mate 20 Pro je zaista poseban uređaj jer donosi novi, viši, nivo veštačke inteligencije. To znači da ovaj telefon razmišlja zajedno sa vama, olakšava vam svakodnevne zadatke i nudi čitav svet funkcionalnosti, posebno za poslovne korisnike, dok njegov dizajn sam za sebe govori gde pripada. Ponosni smo na sve što smo postigli ovim uređajem.

Istovremeno, on je najavio veliki muzički spektakl koji Huawei organizuje u beogradskoj Štark areni 22. decembra na koji će biti pozvani svi Huawei korisnici! Naime, kompanija će dovesti mnoštvo muzičkih zvezda i organizovati muzički događaj za 18 hiljada ljudi, a sve što je potrebno da bi se na njemu učestvovalo jeste posedovanje jednog Huawei pametnog telefona, što znači da će koncert biti besplatan. Pride, svakome ko poseduje uređaj biće dozvoljeno da povede sa sobom još jednu osobu (Mate – prijatelj, drugar, parnjak) kako bi sve proteklo u duhu Mate odrednice, što je istovremeno ime najboljeg Huawei telefona.

Izvor: pcpress.rs
Foto: Dragan Todorović

Pogledajte još