Proglašeni pobednici nagradne igre "Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije"

Banca Intesa je proglasila pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije“. Četvoro srećnih dobitnika osvojilo je vikend putovanjesa po još tri osobe u Diznilend Pariz.

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, obavili transakciju putem internet kupovine ili podigli novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs.

Za vreme trajanja nagradne igre registrovano je gotovo 5.000 transakcija Banca Intesa Mastercard kreditnim karticama, a Banca Intesa i Mastercard su omogućile da četiri porodice početkom decembra 2018. godine otputuju u Disneyland Paris i svojim učešćem u kreativnim radionicama pomognu Mikiju da proslavi 90 godina Disneyland Paris magije.

Najsrećnije mesto na svetu – Disneyland Paris, je jedna od vodećih turističkih atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posetilaca, dece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland Park, Walt Disney Studios Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još