TOP EMPLOYER: "Filip Moris" četvrtu godinu zaredom među najboljim poslodavcima u Srbiji i svetu

Kompanija "Filip Moris Srbija" dobitnik je četvrti put zaredom priznanja "Top Employer", čime je, zahvaljujući izuzetnim uslovima koje pruža svojim zaposlenima, svrstana među najbolje poslodavce u zemlji i u 2019. godini.

Sertifikat "Top Employer" koji dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji, još jednom potvrđuje da se kompanija "Filip Moris" ističe po strateškim, dobro osmišljenim programima pomoću kojih se kreira radno okruženje u kom se zaposleni osnažuju i dobijaju izvanredne mogućnosti daljeg razvoja.

- Kompanija 'Philip Morris' se već četiri pune godine nalazi na putu ostvarenja jedne smele vizije – budućnosti bez duvanskog dima. Činjenica da kroz čitav taj period dobijamo kako na lokalnom, tako i na evropskom i globalnom nivou ovakvo priznanje, dokazuje jednu važnu stvar – da su nam ljudi, naši zaposleni, koji su najvažnija karika u procesu transformacije, bili i ostali na prvom mestu - kaže Tatjana Jovanović, direktor ljudskih resursa u kompaniji "Filip Moris" za jugoistočnu Evropu

Kako bi bile sertifikovane od strane ove ugledne međunarodne institucije kompanije moraju ispuniti veoma stroge kriterijume, poput: strategije pronalaženja talentovanih pojedinaca, planiranja angažovanja zaposlenih, uključivanja zaposlenih u kolektiv, mogućnosti za učenje i razvoj, upravljanja učinkom rada, razvoja liderskih sposobnosti, upravljanja karijerom, kompenzacije i beneficije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još