U PRIVATNOJ BEOGRADSKOJ KLINICI: Saša Popović ponovo operisan

Saša Popović uvek je nasmejan, bez obzira na to šta mu se dešava u životu. Tako je bilo i u četvrtak ujutru kada je izlazio iz jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme.

Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je zahvat zbog njegovih obaveza pomeren za kasnije. U 10:30 časova Sašu je dovezao u bolnicu prijatelj, a on se odmah uputio unutra. Privatna klinika nalazi se na prometnom mestu u gradu, te Popović nije časio časa kako bi obavio ono što je bilo neophodno. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

- Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa lekarima brzo zakazao pregled, konsultacije a potom i operaciju pomoću lasera - kaže izvor upoznat sa ovim slučajem.

Saša Popović je na kliniku ušao sam, a unutra je proveo skoro dva sata. Za to vreme direktor "Granda" rešio je problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu, mnogo je srećniji izašao napolje. U pola jedan po Sašu Popovića opet je došao prijatelj koji ga je i dovezao u bolnicu, i u automobilu marke "Smart" ga odvezao u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, te da nije bilo potrebe da leži u bolnici, nekadašnji muzičar na licu nije imao nikakve zavoje.

Podsetimo, Saša je početkom marta već imao jednu intervenciju na oku, kada je skidao čmičak. Iako mu čmičak u početku nije pravio probleme, on se u jednom momentu inficirao i stvari su se zakomplikovale. Saša je tada celu operaciju prokomentarisao:

- Izvađen mi je vanzemaljac veličine graška. Sad je sve u redu - rekao je Popović početkom marta.

Izvor: Svet.rs
Foto: Jutarnji program TV HAPPY – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još