ACA LUKAS O SKANDALU KOJI TRESE ESTRADU: Ne poznajem pevačicu koja se bavi prostitucijom

Aca Lukas, povodom aktuelne afere o prostituciji na estradnoj sceni, ima jasan stav - pevač je stao na stranu koleginica, koje su targetirane, uz obrazloženje da je 30 godina na estradi, i da nijednu damu lakog morala iz branše, ne poznaje.

- Ne poznajem pevačicu koja se bavi prostitucijom, niti verujem da se ijedna bavi prostitucijom. Ja sam u to ubeđen, jer sam trideset godina na estradi, znam sve ljude! To je budalaština - kaže folker za emisiju "Ekskluzivno".

- Založio sam se da se ove devojke, koje stavljaju na stub srama, koje takođe imaju takođe svoje očeve i majke - ne crne i da im se ne stavlja meta na čelo. Niko ne zna da li je to istina ili ne, na kraju krajeva - objasnio je Aca.

Na spisku navodnih dama koje se bave najstarijim zanatom na svetu svrstane su i pevačica Dušica Grabović, kao i starleta Nataša Šavija.

- Za njih dve znam sigurno da se ne bave time. Dušica Grabović, koleginica moja, pevačica, znam je odlično... Nataša Šavija radi kreacije, ima svoj butik. Stavljaju ih negde gde im nije mesto - rekao je Lukas.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još