MOJE DETE JE POSTALO DRUGO DETE: Goca Tržan javno progovorila o problemu sa ćerkom zbog kog je morala i da je kazni!

Pevačica Goca Tržan otvoreno je progovorila o problemu sa kojim se suočila kada je u pitanju odgajanje njene ćerke Lene Marinković.

Goca već neko vreme snima videe za Jutjub, u kojima govori o mnogim aktuelnim temama i deli iskustva iz svog privatnog života. U svom najnovijem videu pevačica je pričala o zloupotrebi tehnologije i otkrila da je jednom prilikom morala da kazni svoju ćerku Lenu zbog toga što je previše vremena provodila na telefonu.

- Sa telefona smo uspeli da joj sklonimo kameru, znači imala ju je, ali nije mogla da se slika. U tih 15 dana dok je trajala ta kazna, ona se naravno ulogovala na Instagram i mislila je da smo mi glupi i da to ne znamo. Pošaljem ja njoj poruku i pitam je odakle joj Instagram, a ona meni kaže: ''Pa mama, ostavio mi Raša, mogu minut da ga koristim''. Rekla sam joj da može minut da ga koristi, ali ne i da odgovara na 15. komentar ispod slike - ispričala je Goca.

- Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi Instagram, moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju - zaključila je pevačica.

Izvor: Blic
Foto: gocatrzan/Instagram
Pogledajte još