ELEN DEDŽENERIS OTKRILA MRAČNU TAJNU: Očuh me seksualno zlostavljao kada sam imala 15 godina

Voditeljka Elen Dedženeris nedavno je otkrila kako je bila seksualno zlostavljana kao tinejdžerka, i to od strane svog očuha.

Naime, Elen je u intervjuu za "My Next Guest Needs No Introduction" priznala da je njena majka Beti pogrešila kada se drugi put udala.

- Kada je mama bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvrgu na njenim grudima i da mora opipati moje kako bi proverio da li imam i ja. Tada sam imala 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da bih mu se suprotstavila. To je stvarno bila jedna grozna priča i odlučila sam da je podelim sa svima, da više nijedna devojka ne dozvoli da prođe kroz to - ispričala je voditeljka i dodala:

- Razbila sam prozor i pobegla. Nisam htela da kažem mami da bih je zaštitila, a i znala sam da bi je to slomilo - dodala je Elen, a uprkos svemu što je ispričala majci, ona je ostala sa njenim očuhom još punih 18 godina.

- Žene se nekad osećaju bezvredno ili kao da nemaju pravo da kažu "ne". Zato mislim da je važno pričati o tome, jer je toliko mladih devojaka koje je strah da pričaju o takvim problemima. Nije važno koliko imate godina, to jednostavno ne smete da dozvolite - zaključila je Elen.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Today-Printscreen/Youtube

Pogledajte još