VIDELA SAM DA JE AGRESIVAN: Ljuba Pantović objasnila zadrugarima zbog čega nije smela da se suprotstavi Mikiju Đuričiću (VIDEO)

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink i danas postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Naredno pitanje bilo je za Ljubu Pantović, a bilo je u vezi njenog odnosa sa Stanijom Dobrojević.

- Baš si svojski načulila uši i čula da je Miki rekao za Staniju da je g.... A posle kažeš da nisi optećena njom - glasilo je pitanje.

- Nisam to potvrdila, što se tiče toga, mog odnosa sa Mikijem, nisam uvek ćutala njemu. Ja sam videla da je Miki postao agresivan i nije hteo da prihvati ničije mišljenje. On mi je govorio da sam lažov, ali, konkretno, ovde za stolom, kad je krenuo da urla na mene, ja sam mu rekla :"Ćao", jer nisam htela da se raspravljam, videla sam da se nešto sprema. Rekla sam Mikiju da je ne udara (Nadeždu) i da se skloni, on je onda izašao napolje - ispričala je Ljuba.

- Ljuba kao Ljuba, to je već ono, nije više ni za komentarisanje, ona je opterećena sa mnom. A za Mikija, znam šta je rekao, po njegovom povratku, za mene - dodala je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još