DIVA JUŽNE SRBIJE: Piroćanka Sanja Janković dobila prestižno modno priznanje

Izuzetno perspektivna mlada pirotska manekenka Sanja Janković na kastingu održanom u Beogradu izabrana je za Divu Južne Srbije i biće u konkurenciji za priznanje "Diva Tourism Serbia".

- Na jednom od kastinga u Beogradu, u organizaciji gospođe Marine Đorđević, direktorke udruženja Diva Turizma, odabrana sam za Divu Južne Srbije, samim tim i za finalistkinju Diva Tourism Serbia. Selekcija za finale još uvek nije održana, međutim zbog mog velikog modnog iskustva, obrazovanja i akademskog vaspitanja, odabrana sam za finalistkinju Diva Tourism Serbia. Moja je želja da kao Diva Turizma Južne Srbije, predstavim svoj grad Pirot i okolinu, sve njegove lepote, kulturno-istorijske znamenitosti, prirodne lepote, turističke destinacije, naše gastronomske specijalitete, naš ćilim, naš sport, naše ljude, naš grad. Čast mi je što mi se ukazala prilika i nadam se da ću predstaviti naš grad u najlepšem mogućem svetlu. Naravno pozivam sve zainteresovane devojke sa iskustvom u modelingu da se prijave i uključe u ovaj divan događaj - kazala je Jankovićeva.

Diva Tourism Serbia je kontinuirana aktivnost koja se održava jednom godišnje, kao kulturno nacionalna manifestacija koja promoviše raznolike srpske turističke destinacije, sve lepote Srbije. Događaj je autentičan kao poseban oblik promocije srpskog turizma na međunarodnoj i svetskoj sceni turističkih proizvoda. Kao takav pripada razvoju javnih, zabavno-rekreativnih sadržaja u okviru naše zemlje.

Izvor: Pirotskevesti.rs
Foto: Igor Đorđević

Pogledajte još