Otvoren prvi Falkenštajnerov hotel u Crnoj Gori

Najnoviji hotel poznate hotelske grupe Falkensteiner Hotels & Residences svečano otvoren u Bečićima.

Uz prisustvo velikog broja zvanica iz političkog, biznis i medijskog života Crne Gore i regiona, 26. juna u Bečićima zvanično je, na mestu nekadašnjeg hotela "The Queen of Montenegro", otvoren Falkenštajner Hotel Montenegro.

Tom prilikom prisutnima su se obratili Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore, Otmar Miheler, CEO grupacije Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) kao i Aleksandar Vasilijević, regionalni direktor kompanijeza hotele u Crnoj Gori i Srbiji, koji su su simbolično i presekli vrpcu te na taj način i zvanično obeležili početak rada ovog renomiranog hotelskog brenda u Crnoj Gori.

Nakon svečanog otvaranja usledio je koktel u okviru kojeg je prezentovana bogata gastronomska ponuda hotela uz zvuke benda Blackberries na čelu sa frontmenom Danijelom Kajmakoskim kome se u jednom trenutku na sceni pridružila i poznata pevačica Martina Vrbos.

Tokom svečanosti upriličena je i nagradna igra te su najsrećniji gosti nagrađeni trodnevnim boravcima u hotelima ove grupacije u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

U nastavku večeri gosti su uživali u spektakularnom vatrometu uz koji je atmosferu do usijanja dovela atraktivna crnogorska DJ zvezda Sophie.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još