MAJA NIKOLIĆ NAKON ODLASKA SA PRVE: Stvarno ne znam šta ću dalje

Voditeljka Maja Nikolić Japundža prijateljski se rastala s Prvom televizijom na kojoj je godinama vodila emisiju "150 minuta".

Ona je već otkrila da su razlozi napuštanja ove televizije "privatni" i da je sa svim kolegama ostala u prijateljskim odnosima.

- Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka - rekla je Maja za "Hello".

Što se tiče njenih predstojećih poslovnih planova, voditeljka još uvek nije sigurna kada i da li ćemo je ubuduće gledati na malim ekranima.

- Idem na more. Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako -zaključila je ona.

Kada je najavljeno da odlazi, kolege su iznenadile voditeljku kratkom montažom "Majinih 150 minuta", gde su prikazali sve zajedničke zgode i nezgode, ali i njen osmeh.

Dok je Maja gledala prilog suze su same krenule - na kraju su svi izašli da je izgrle i izljube, a Maja je naglas počela da plače, nakon čega se izvinila gledaocima i poručila im da bi volela da svi imaju takve prijatelje.

Izvor: Mondo.rs/Hello!
Foto: majanikolic/Instagram

Pogledajte još