MORAĆE DA SE POTRUDI AKO ŽELI DA JOJ SINOVI OPROSTE: Ana Korać nije štedela reči za Davidovu majku Biljanu

Ana Korać ovih dana ne može biti srećnija! Letnje dane ulepšala joj je vest da se njen dečko David konačno pomirio sa svojim bratom Dejanom i suprugom Dalilom Dragojević.

Međutim, na temu toga da li će se Dalila i Dejan pomiriti sa Dejanovom majkom Biljanom Dragojević, Ana kaže da ne zna da li će do konačnog porodičnog pomirenja zaista i doći.

- Upoznala sam Dalilu i Dejana, zaista sam srećna što se David pomirio sa bratom i njemu je kamen sa srca pao, sve se desilo zbog nesporazuma, ali sada je sve kako treba. Dejan i Dalila se mnogo vole i zaista su sjajni, lepo su nas ugostili, dočekali, mnogo smo se lepo družili, jedva čekam da dođu u Beograd da opet budemo na okupu - počela je.

- Ne mešam se u to da li će Dejan i Dalila da se mire sa Biljanom ili ne, zaista, ne utičem na njih niti sam ja o tome sa njima razgovarala. Njoj je sigurno drago što su joj se sinovi pomirili, kao i svakoj majci, i njoj je stalo ali mora i ona malo da se potrudi ako hoće da joj oproste - poručila je.

Obzirom na to da joj Biljana do sada nije ćutala na reči koje joj se nisu dopadale, ostaje da se vidi kako će na ovo reagovati, kao i da će Ani zameriti zbog izjave.

Izvor: Telegraf/Star
Foto: anakorac/Instagram

Pogledajte još