Pogledajte kako je izgledalo otvaranje izložbe “Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet” u Popincima

Izložba Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet otvorena je 24. jula u okviru manifestacije Popinačko kulturno leto. Ovo je drugo otvaranje izložbe, a prvi put da je postavka predstavljena u Popincima.

Posetioci opštine Pećinci bili su u prilici da obiđu izložbu i informišu se o životu osoba iz celog sveta, koje su, uprkos ozbiljnim hendikepima, uspele da istraju u svojim idejama i naumima.

Izložbu u Popincima otvorio je Nenad Nerić, državni sekretar Ministarstva za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, a posetiocima se obratila i Biljana Jovičić, direktorka Centra za socijalni rad opštine Pećinci, koja je istakla da joj je veliko zadovoljstvo i čast što izložba gostuje upravo u ovoj vojvođanskoj opštini.

Projekat “Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet” sprovodi kompanija Color Media Communications u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Vladinom Kancelarijom za ljudska i manjinska prava, Apatinskom pivarom i ambasadama stranih država u Beogradu, kako bi tokom ove godine predstavila priče o slavnim osobama sa invaliditetom iz celog sveta.

Pogledajte još