GOCA TRŽAN LJUTA: Svi se setimo borbe protiv nasilja kad se dese neke jezive stvari! (FOTO)

Goca Tržan ne trpi nepravdu a naročito bilo koji vid fizičkog nasilja jer je i sama bila žrtva pre nekoliko godina.

S obzirom na to da na društvenim mrežama sve više ima video snimaka sa vršnjačkim nasiljem u školama a pevačica ima dvanaestogodišnju ćerku Lenu ona je u odlučila da se oglasi i uputi oštru poruku svim roditeljima.

Ona je posavetovala sve mame i tate da proveravaju telefone svoje maloletne dece jer se mogu iznenaditi i pozitivno i negativno, što i ona ponekad radi:

- Svi se setimo borbe protiv nasilja kad se dese neke jezive stvari! Bilo bi lepo da se toga setimo kad sednemo za volan pa psujemo svakog ko nam nije stao ili nas propustio, kad govorimo o drugim ljudima ružne stvari, kad ogovaramo, kad čitamo samo dnevnu štampu a nikad knjige, kad naša deca nekog maltretiraju, a mi nalazimo opravdanja i još idemo da ih branimo, kad ne poštujemo zakon, kad smo prosti i banalni, kad smo homofobčni, ksenofobični, kad smo ostrasćeni u svom nacionalizmu... Jer naša deca su naša slika i prilika! I ponekad prekontrolišite i telefone svoje zlatne dece, možda vas prijatno a možda i neprijatno iznenade, pa se i tada setite da se borite protiv nasilja!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još